Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

inzamelactie inzamelactie

PROMOTIE | Vanaf 1-12-2018 t/m 24-12-2018 | Overzicht van alle Promoties

December staat bij Ofilant niet alleen in het teken van Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar, maar in deze maand dragen we ook een warm hart toe aan de kinderen en ouders die het wat moeilijker hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we weer onze INZAMELACTIE voor een goed doel. Ook dit jaar hebben we het niet ver moeten zoeken.

Ook in onze gemeente wonen mensen die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken. Sinds oktober 2016 kunnen zij terecht in de sociale kruidenier " De Netzak" in het administratief centrum van Zoersel.

 

Wil jij ook je steentje bijdragen?

 

Duik dan snel in de kleerkast van je kleine kapoen! Daar liggen allicht enkele mooie, leuke kledingstukken, waar jouw kleintje is uitgegroeid... Die kan De Netzak heel goed gebruiken!

 

Breng deze kledingstukken bij Ofilant binnen en je wordt beloond met een BON ter waarde van 5 EURO per kledingstuk*! Elke bon geeft je 5 euro korting per aankoopschijf van 25 euro uit de wintercollectie (met uitzondering van ondergoed, pyjama's en accessoires) en dat heel de maand december lang**.

 

* De actie geldt voor elk proper en draagbaar kledingstuk dat je inlevert tussen 1 en 24 december 2018.

** Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen.

 

We hopen, net als vorige edities, weer op jullie massale respons!